Zó helpen wij de onderneming

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor je verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor jou optimaal resultaat, hoe beperkt of omvangrijk de opdracht ook is.

MKB Branchescan

Ben je ondernemer? Doe dan nu de MKB-branchescan. De MKB-branchescan helpt je om inzicht te krijgen in jouw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en je krijgt direct een persoonlijk adviesrapport.
Dit bevat naast kansen en bedreigingen: de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte zoals in te vullen door de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. Je weet dus direct hoe je staat ten opzichte van de concurrent.

MKB Branchescan

Van Luxemborg & De Kok

We bestaan al sinds 1955, maar zijn een jonge en dynamische club. De leiding is in handen van Albert Verschure, John Verspeek en Henry Corsten.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf en variëren qua omvang van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met 250 werknemers. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches.

Van Luxemborg en De Kok werkt samen met Janssen Accountants in Dongen. Door de samenwerking met hen kunnen wij u ook van dienst zijn bij wettelijke controles en niet alledaagse ondernemingsactiviteiten, zoals fusies en overnames, juridische of financiële herstructureringen en financiële / estate planning.

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor u verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor u zo optimaal mogelijk resultaat, ongeacht hoe beperkt of omvangrijk uw opdracht ook is. Daarbij is Janssen Accountants de afgelopen jaren een prima partner gebleken.

Van Luxemborg & De Kok pand

Waarmee kunnen we jou ondersteunen?