Van Luxemborg & De Kok is een regionaal actief accountantskantoor met circa 45 medewerkers.

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB zijn wij persoonlijk betrokken en weten hierdoor wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Over ons

Het Brabantse bedrijf Van Luxemborg & De Kok is gespecialiseerd in accountancy en belastingadvies. Al bijna 70 jaar ondersteunen we MKB-klanten uit de regio met succes.

Vanuit ons full service kantoor in Tilburg werken we met een gemêleerd ambitieus team van meer dan 40 mensen (even spieken wie) mee aan de financiële gezondheid van bedrijven. We zijn niet alleen bijzonder normaal en gezellig, maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Klanten blijven namelijk lichtjaren bij ons.

Van Luxemborg & De Kok is ook een bekend gezicht in het maatschappelijke leven. We ondersteunen verenigingen, evenementen en activiteiten op sportief en cultureel gebied. Dat past perfect bij onze waarden verbinding en betrokkenheid.

Even connecten

Belmail of  loop binnenkort een keer binnen (gewoon doen!).

Stuur wat je wilt sturen naar info@luxemborg.nl en je hoort snel van ons.

Van Luxemborg & De Kok
Ringbaan West 328
5025 VB Tilburg
T 013 463 83 55

Team

Onze 45 adviseurs van het MKB kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering richting onze relaties. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die bekend is met de onderneming.