Ronald

Intelligent gelaat | ijdel | volle bos haar | beetje zoals Lambik 😉

  • Ronald Wilbrink
  • Assistent-accountant / fiscalist
  • In dienst sinds januari 2023

Over Van Luxemborg & De Kok

Van Luxemborg & De Kok is een open, informeel en professioneel Brabants kantoor. Flexibel en dynamisch van nature. Met meer dan 40 medewerkers helpen we mkb’ers met allerlei financiële vraagstukken. Er heerst een prettige werksfeer met hulpvaardige collega’s in de buurt die je ondersteunen als je ergens op vast dreigt te lopen. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Specialisme

Lange versie: Door mijn functie assistent-accountant en fiscalist ben ik nog breed inzetbaar en mij nog aan het oriënteren welke richting ik mij op wil specialiseren. Dit houdt ook in dat ik breed inzetbaar ben en word opgeleid, wat samen met mijn kersverse blik op zaken (geen vaste werkpatronen) mij in staat stelt mogelijkheden te herkennen die anders misschien onopgemerkt waren gebleven.

Korte versie: De combinatie van accounting en fiscaliteit.

Wat ik tegen een sollicitant zou willen vertellen over Van Luxemborg en de Kok?

Op het moment van solliciteren had ik het helemaal gehad met de sollicitatieprocedures bij de grotere kantoren. Zet mij in een kamer en vraag me mezelf te omschrijven in één zin die nog niet te lezen valt op mijn cv en motivatiebrief en ik krijg al snel de indruk dat ik bij een psycholoog beland ben.

Bij Van Luxemborg en de Kok vond ik een menselijke maat, ik hoefde mijn capaciteiten niet te onderschrijven aan de hand van de STAR-methodiek en had ik gelijk een gesprek met de partners (d.w.z. mensen met wie ik zou werken). Geen anderhalf maand durend traject met allerlei recruitment-fratsen.

Ronald Wilbrink

Wil jij net als Ronald ook een menselijk en direct sollicitatiegesprek?